ΝΕΑ ACT

Τα νέα της ACT

·      Η ACT στα πλαίσια της ανάπτυξης και των στρατηγικών συνεργασιών της με δυναμικές εταιρείες πληροφορικής, αναπτύσσει σε συνεργασία με την Epsilon Net το νέο λογισμικό σύστημα για την κάθετη Αγορά Οχημάτων PYLON Autocube. Οι πρωτοποριακές λογισμικές εφαρμογές Autocube για τον κλάδο του αυτοκινήτου (και Motocube για τις μοτοσικλέτες αντίστοιχα) παρέχουν μια σειρά από δυνατότητες  για την οργάνωση, παρακολούθηση, διαχείριση και έλεγχο  όλων των λειτουργιών των εταιρειών Επισκευής Οχημάτων και Εμπορίας Ανταλλακτικών. Να σημειωθεί ότι, οι εφαρμογές Autocube και Motocube είναι σχεδιασμένες αποκλειστικά για τις επιχειρήσεις επισκευής οχημάτων και πώλησης ανταλλακτικών, ώστε να εξυπηρετούν πλήρως τις ανάγκες των χρηστών των συγκεκριμένων αγορών.

·         Η εισαγωγική εταιρεία ανταλλακτικών EURO 07 (Βουλγαρία) επέλεξε την συνεργασία με την ACT, για την ανάπτυξη online συστήματος E-Shop B2B.

·         Η εισαγωγική εταιρεία ανταλλακτικών ETEX (Κύπρος) επέλεξε την συνεργασία με την ACT, για την ανάπτυξη online συστήματος E-Shop B2B. Μέσω του E-Shop B2B η ETEX θα παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες και πωλητές της εταιρείας στην Κύπρο, για online ελέγχου της διαθεσιμότητας των ανταλλακτικών και της παραγγελίας τους.

·         Ημερίδα με θέμα: “Επιχειρήσεις Επισκευής Οχημάτων & Νέα Εργαλεία Πληροφορικής:  Ευκαιρίες για Ανάπτυξη εν μέσω κρίσης” διεξήχθη από την ACT στις 3 Δεκεμβρίου 2015 στις εγκαταστάσεις της Microsoft Hellas. Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν πρωτοποριακές εφαρμογές και νέες τεχνολογίες πληροφορικής που αφορούν τον επισκευαστικό κλάδο. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τις online συνδέσεις (EDI) με εισαγωγείς και προμηθευτές ανταλλακτικών, το ηλεκτρονικό εμπόριο (E-Commerce & E-Shops), για τις εφαρμογές ελέγχου της αποδοτικότητας και παραγωγικότητας του Συνεργείου, το εξειδικευμένο σύστημα διαχείρισης της αποθήκης All In One και τις νέες δυνατότητες παραλαβής οχήματος και διαμόρφωσης της εντολής εργασίας μέσω Tablet PC.

·         Σύναψη συμφωνίας ACT με FORD MOTORS Hellas για την εγκατάσταση εξειδικευμένου λογισμικού συστήματος (Dealership Management System) στο Δίκτυο των επισήμων αντιπροσώπων της FORD στην Ελλάδα.

·         Στην αγορά η πρωτοποριακή εφαρμογή Tablet PC από την ACT. Η ειδική εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στον υπεύθυνο του συνεργείου να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον έλεγχο, την εισαγωγή, αλλά και το άνοιγμα της εντολής εργασίας στο συνεργείο μέσα από Tablet συσκευή.

·         Στα πλαίσια επέκτασης της Γ.Β.Γεωργακόπουλος στην Σερβία, η ACT εγκατέστησε Σύστημα Διαχείρισης Αποθήκης (Warehouse Management System) για την κάλυψη των αναγκών της Γ.Β.Γ. 

·         Η εταιρία μας, με πλήθος εγκαταστάσεων E-Shop B2C & B2B, ολοκλήρωσε με επιτυχία και είναι ήδη σε πλήρη λειτουργία σειρά ηλεκτρονικών καταστημάτων. Ανάμεσα τους είναι και το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης γνήσιων ανταλλακτικών λιανικής (προς Ιδιώτες), του Ομίλου Σαρακάκη στην ηλεκτρονική διεύθυνση webparts.gr.

·         Σε πλήρη λειτουργία είναι τα ειδικά επικοινωνιακά συστήματα (EDI) των εταιρειών ΕΛΤΡΕΚΚΑ και Γ.Β.Γεωργακόπουλος. Μέσω του EDI η κάθε επιχείρηση που είναι εξουσιοδοτημένη για την σύνδεση, έχει τη δυνατότητα της online και real time εμφάνισης των τιμών και της διαθεσιμότητας των κωδικών ανταλλακτικών των παραπάνω εταιρειών.

·         Η εταιρεία RO Group (Ρουμανία) η οποία έχει δραστηριοποιηθεί στην εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών, επέλεξε τα εξειδικευμένα λογισμικά συστήματα της ACT για την μηχανογράφηση της.

 

·         Σε λειτουργία είναι το E-Shop ανταλλακτικών και αξεσουάρ οχημάτων της RADACINI Group Romania. Η RADACINI Group αποτελεί μια εκ των μεγαλυτέρων εταιρειών εισαγωγής και εμπορίας οχημάτων της Ρουμανίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

  • Με μια σειρά στρατηγικών κινήσεων και συνεργασιών και πάντα με γνώμονα την ισχυρή τεχνογνωσία που διαθέτουμε, επενδύσαμε και αναπτύξαμε πρωτοποριακές λογισμικές εφαρμογές, αποκλειστικά προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των επιχειρήσεων από το χώρο των οχημάτων.

    Η ευελιξία των εφαρμογών μας, σε συνδυασμό με την συνέπεια, αξιοπιστία και εμπειρία μας, έχει οδηγήσει την πλειοψηφία των μεγαλύτερων εταιρειών της Ελληνικής αγοράς, να έχουν εμπιστευτεί την οργάνωση των επιχειρήσεων τους στην ACT.

Δείτε Περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

 
  • home ACTAE
  • phone211 3009300 (9:00 - 17:00)
  • mailinfo@actae.gr
  • mapΛΕΩΦΟΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 367