EMAIL - SMS SERVER

SMS SERVER

Η λογισμική εφαρμογή του SMS Server αποτελεί έναν απλό και εύχρηστο δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στην εταιρεία και τους πελάτες της. Εγκαθιστώντας την εφαρμογή αυτή η εταιρεία αποκτά τη δυνατότητα αποστολής σύντομων ηλεκτρονικών γραπτών μηνυμάτων στο πελατολόγιό της μέσα από διαφορετικά υποσυστήματα του ERP.

Τα υποσυστήματα αυτά είναι :

1 Μέσα από το υποσύστημα του συνεργείου υπάρχουν οι εξής επιλογές :

·         Μπορούμε να στείλουμε sms σε πελάτες που έχουν το όχημά τους τη δεδομένη χρονική στιγμή στο συνεργείο, που υπάρχει δηλαδή ανοιχτή εντολή εργασίας στο όνομά τους για να τους ενημερώσουμε για διάφορα ζητήματα, για παράδειγμα πως το αυτοκίνητό τους είναι έτοιμο, πως εκκρεμεί κάποια πληρωμή ή ακόμα πως παρουσιάστηκε κάποιο επιπλέον πρόβλημα.

·         Μπορούμε να στείλουμε sms σε πελάτες που είναι καταχωρημένοι στο κύκλωμα των ραντεβού συνεργείου για να επιβεβαιώσουμε την ημέρα και ώρα της επίσκεψης ή ακόμα και για να ενημερώσουμε για τυχόν αλλαγές.

·         Από το υπομενού «Υποστήριξη» υπάρχει η δυνατότητα αποστολής sms από τις επιλογές : «καθυστερούμενοι πελάτες», «συχνότεροι πελάτες» και «service που αναμένονται». Το γραπτό ηλεκτρονικό μήνυμα μπορεί να αφορά υπενθύμιση για τον προκαθορισμένο έλεγχο, ευχαριστίες για την προτίμηση που δείχνει ο πελάτης στην εταιρεία ή παρότρυνση για κλείσιμο ραντεβού αντίστοιχα.

 

2 Μέσα από το υποσύστημα πελατών:

·         Μπορεί να γίνει αποστολή sms από την αντίστοιχη επιλογή που υπάρχει στην καρτέλα πελάτη όταν πρόκειται για μήνυμα που απευθύνεται σε συγκεκριμένο άτομο.

·         Επίσης, μέσα από τις αναφορές υπάρχει η επιλογή «τζίρος πελατών» όπου μας δίνεται η δυνατότητα μαζικής αποστολής κοινού μηνύματος σε όσους από τους πελάτες επιλέξουμε, για παράδειγμα για να τους ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που δείχνουν στην εταιρεία μας.

·         Σύμφωνα με την επιλογή «εορτολόγιο» που υπάρχει σε αυτό το υποσύστημα μπορούμε να αποστέλλουμε μηνύματα για τις ονομαστικές εορτές των πελατών, για τα γενέθλιά τους ή να τους ευχόμαστε στις μεγάλες εθνικές εορτές.

 

3 Μέσα από το υποσύστημα εμπορίας αυτοκινήτων:

οι πωλητές της εταιρείας μπορούν μέσα από τη διαχείριση προσφορών αυτού του υποσυστήματος να ειδοποιούν τους δυνητικούς πελάτες, στέλνοντάς τους sms για πιθανές ειδικές προσφορές που ισχύουν κατά περίοδο ή για να τους προσκαλέσουν στην εταιρεία για test drive.

4 Μέσα από τουποσύστημα του Report Generator:

η επιλογή αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική αφού μας παρέχει τη δυνατότητα να κάνουμε μαζική αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος ανάλογα με διάφορα κριτήρια της επιλογής μας

Η αποστολή μπορεί να γίνεται από όλα τα τερματικά τα οποία λειτουργούν το πακέτο της ACT AE. Όλες οι αποστολές sms, ποιος χρήστης τις πραγματοποίησε, η ημερομηνία και ώρα καθώς και το περιεχόμενο του sms αποθηκεύονται σε ειδική βάση δεδομένων ενώ υπάρχει και ειδική εφαρμογή διαχείρισης αυτών των δεδομένων.

Η λειτουργία της εφαρμογής αυτής παρέχει σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις εταιρείες που το χρησιμοποιούν καθώς :

·       Είναι πολύ απλή στην εφαρμογή της

·       Αποτελεί ένα φθηνό μέσο επικοινωνίας και ενημέρωσης του πελατολογίου καθώς και προώθησης διάφορων ενεργειών (ειδικές προσφορές, καμπάνιες του εργοστασίου κ.τ.λ)

·       Προσθέτει πελατοκεντρικό χαρακτήρα στην επικοινωνία και δίνει έμφαση στην εξυπηρέτηση κάθε πελάτη ξεχωριστά, γεγονός που αυξάνει το δείκτη ικανοποίησης.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

  • Με μια σειρά στρατηγικών κινήσεων και συνεργασιών και πάντα με γνώμονα την ισχυρή τεχνογνωσία που διαθέτουμε, επενδύσαμε και αναπτύξαμε πρωτοποριακές λογισμικές εφαρμογές, αποκλειστικά προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των επιχειρήσεων από το χώρο των οχημάτων.

    Η ευελιξία των εφαρμογών μας, σε συνδυασμό με την συνέπεια, αξιοπιστία και εμπειρία μας, έχει οδηγήσει την πλειοψηφία των μεγαλύτερων εταιρειών της Ελληνικής αγοράς, να έχουν εμπιστευτεί την οργάνωση των επιχειρήσεων τους στην ACT.

Δείτε Περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

 
  • home ACTAE
  • phone211 3009300 (9:00 - 17:00)
  • mailinfo@actae.gr
  • mapΛΕΩΦΟΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 367